Anke af uran sagen i Grønland

ole hasselgaard

rigsadvokaten

dk flag

From: Falke Thue Mikailsen [mailto:ftm@inuitnation.org]
Sent: 22 September, 2015 3:18 PM
To: rigsadvokaten@ankl.dk
Cc: bmp@inuitnation.org
Subject: Anke af uran sagen i Grønland.

 

Undertegnede må hermed klage over at  min/vores anke sag stadig befinder sig på Politimester Morten Nielsens skrivebord i Nuuk.

Anken i sagen fik Politimester Morten Nielsen inden d 13 august 2015 i sidste måned ved et anbefalet brev, jeg må med undren konstatere at politimester Morten Nielsen har ladet min/vores sag ligge og samle støv i over 6 uger.

Min/vores anmeldelse indløb til Narsaq politi d. 31 juli 2015 og lå i Narsaq politis indbakke i 16 dage før den blev sendt til Nuuk politi, dette sker først da jeg personligt retter henvendelse til Narsaq politi.

Jeg har ved gentagende  telefoniske henvendelser bed Mads Olesen sagsbehandler ved Rigsadvokatens kontor, om at rette henvendelse til politimester Morten Nielsen i Nuuk og bedt om at få ankesagen tilsendt.

Mads Olesen vælger at forholde sig passivt i sagen og siger at sagen skulle være på vej til Rigsadvokatens kontor og Mads Olesen ikke kunne gøre yderligere i ankesagen end at vente på sagen forlå ved Rigsadvokatens kontor.

Hele denne anmeldelse er på godt dansk (syltet i det juridiske system), hvor anmeldelsen bevidst bliver holdt hen af det juridiske system og af politimester Morten Nielsen i Nuuk.

Politimester i Grønland Morten Nielsen har nægtet at modtage mine opkald og henvendelser, så derfor beder jeg hermed Rigsadvokat Ole Hasselgaard om personligt.

at følge op på sagen,  da hele denne uransag i Grønland har så stor betydning og overvågning for den halve befolkning samt af støtte igennem miljøorganasatationer og af personer fra hele verden med ind i hele uran nej tak bevægelsen.

 

Med venlig hilsen,

Falke Thue Mikailsen

InuitNation.org

 

 

Leave a Reply