Brev til folketingsmedlemmer Aaja Chemnitz Larsen (IA), Finn Sørensen (EL) og Rasmus Nordqvist (ALT)

demo3

dk flagFrom: Falke Thue Mikailsen [mailto:ftm@inuitnation.org]
Sent: 25 September, 2015 10:02 AM
To: Rasmus.nordqvist@alternativet.dk
Cc: bmp@inuitnation.org
Subject: Uran Nej Tak

Hej i tre politikere : Aaja & Finn & Rasmus

Sender lige et par ord herfra  🙁

Jeg må med undren se at den hjælp i politikere ved vores uran nej tak demo lovede os uran modstandere d. 31/7 2015 udebliver.

Det såre mit hjerte dybt at må konstatere at i politikere har en masse i munden og ej holder hvad i lover, vi uran modstandere blev af jer 3 politikere lovet støtte I vores politianmeldelse og i vores uran modstandskamp af de to siddende regeringerne og af de tidligere regeringer i begge regeringer.

I politikere lovede os at følge op på vores sag politisk, at bringe vores politianmeldelse op i folketing og landsting, dette har vi ikke hørt noget til, desværre.

Du Aaja skrev at du ( Rasmus og Aaja) gerne ville have et møde med mig og os, det møde ser ud som det aldrig bliver til noget, da hverken du Aaja eller Finn Sørensen eller Rasmus Nordquist har fulgt op på vores politianmeldelse, derudover ved jeres folketings møde om grønlandsk uran, ikke at sige hvad der blev ud af jeres møde i folketinget.

Her hos mig er der sket en hel del, som jeg ikke vil komme nærmere ind på, da jeg føler at jeg lige nu spilder min og jeres tid med blot at skrive til dig/jer Aaja, Finn & Rasmus.

Jeg må citere en dansk talemåde der her har sin  berettigelse, Nemlig den, UDE AF SYNE UDE AF SIND 🙁

Mvh

Falke Thue Mikailsen

InuitNation.org

Leave a Reply