Det er på tide med et politisk systemskifte

dk flagPost Fra Falke Thue Mikailsen.. fordi Sermitsiaq (Siumutsiaq) har blokeret ham!

Cirkus regeringer med et styrende kongehus… og alt dette for at undslå sig den kommende retssag ved menneskerettighederne smiley-happy

Alle vi grønlændere & danskere er alle dage siden 1987 opdraget med at Grønland var underlagt den Nordiske nultolerance til uran og at der derfor ikke måtte være atomvåben på Grønland.

En omme om politikere skal sværte nej tak til uran tilhængere til og vi modstandere til uran at trække den sidste politiske brod ud og griner af jer politikere. I politikere tror derved at vi uran modstander
e så giver op nu,,Stor griner sgu nu, ALT dette viser hvor udspekuleret disse manipulerende politikere og et kongehus er.

Jeg har jo bevis for at Dronning Magrethe underskrev en ATOMPROGRAM AFTALE MED USA I 1977 sammen med daværende statsminister Anker Jørgensen, og det så nok er derfor at der aldrig kom noget med ind i politik eller i nogen lovgivning om den grønlandske uran,Politik og Kongehus med uran sender utroværdig dræbende uranlys ud over troværdigheden til et rent samfund i Grønland og Danmark, samt dræber tiltroen til det politiske system i Grønland & Danmark.

Det er på tide med et politisk systemskifte, Grønland & Danmark bør snarest gøre sig til REPUBLIKKERE og genskabe et troværdig politisk system uden uran udvindinger i den grønlandske undergrund !

Følg urankampen og den kommende menneskerettighedssag på http://inuitnation.org

 

Leave a Reply